tirsdag 30. juli 2013

Ferie !

Det har vært stille fra meg for jeg har prioritert Emilie og familien min i ferien. Vi har vært i Åmål i Sverige på besøk til min morfar, der lå vi på en kjempe fin camping plass med minigolf, cafe, strand og en liten minidyrehage med minihester, høner, haner, geiter, sauer osv.
Etter det reiste vi til Drammen for å møte pappa å bli med han til Kristiansand, der lå vi også på en kjempe fin camping med strand, basseng osv. Der lå vi for to år siden da vi var der også, den heter Åros camping og kan anbefales. Lite stykke etter Kristiansand så det blir litt kjøring til dyreparken men det er det absolutt verdt. Dyreparken var kjempe gøy i år også, vi kjørte bob, så på dyrene, kaptein sabeltann, kardemommeby osv. Emilie var av en eller annen merkelig grunn mest opptatt av å gå i butikker, kan ikke skjønne hvor hun har det ifra :)
På vei hjem stoppet vi i oslo for å se på slottet og kjørte videre til Hamar der vi lå på et kjempe fint vandrehjem med deilig frokost inkludert i prisen.
Vi hadde iallefall en kjempe fin reise og jeg har tatt myye bilder, legger ut et knippe men har fler på instagram (silje hahn). Var heldige med været også, nesten to hele uker med soool!































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar