torsdag 5. september 2013

Hjemmebakte knekkebrød

Prøvde meg på ei oppskrift i dag som jeg fikk fra biopaten. De var utrolig enkle å smekke sammen og utrolig gode! Anbefales! 

Her er oppskriften: 

 

2 dl linfrø

2 dl gresskarkjerner (kan bruke solsikkekjerner)

2 dl sesamfrø

2 dl grovmalt rugmel

4 dl havregryn (lettkokte)

1 ts salt (jeg bytta ut med herbamare urter)

6 dl vann

 

Alt røres sammen. La røra stå ca 10-15 minutter til havregrynene har svella litt. Fordel på 2-3 stekeplater. Legg på bakepapir, og smør utover et tynt lag med feks en slikkepott. Del opp i den størrelsen du vil ha knekkebrødene i. Stekes på 170 grader på varmluft i ovnen ca 50 min. ( skal bli ganske brune..), alle 3 brettene samtidig. La ovnsdøra stå oppe etterpå, og pass på at knekkebrødene er kalde før de pakkes inn (så de ikke blir myke). 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar